Zelf-Leiderschap Programma

Zo kom je sterk en evenwichtig in je werk en leven te staan

Zelf-Leiderschap is voor iedereen die krachtig, assertief en met positieve energie in hun werk en leven willen staan. Je leert oplossingsgericht te communiceren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Je gaat je brein programmeren voor succes en veerkracht.

Drie basiselementen

Het Zelf-Leiderschap Programma bestaat uit drie basiselementen: vitaliteit, zelfvertrouwen en assertiviteit. Lees verder om te ontdekken waarom deze drie de basis vormen.

Stap 1: Optimaal vitaal

De noodzaak om te focussen op vitaliteit bij zelf-leiderschap is belangrijker dan ooit, aangezien we in een nieuwe wereld leven. Een wereld waarin we mogelijkheden te over hebben, maar waar keuzes steeds lastiger zijn te maken. Wat zorgt voor ongezonde stress en verminderde energie.

Stap 2: Het vertrouwen in jezelf vergroten

Zelf-Leiderschap gaat ook over bezitten van een gezonde basis van zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is nodig om de opdrachten, moeilijkheden en problemen in je leven durven aan te pakken. Als je voldoende zelfvertrouwen bezit, ga je de problemen in je leven niet uit de weg.

Stap 3: Opkomen voor jezelf

Op een niet kwetsende, tactvolle manier opkomen voor de eigen mening, behoeften of belangen is een belangrijke voorwaarde bij zelf-leiderschap. Assertiviteit wil ook zeggen dat je goed voor jezelf kunt opkomen waarbij je anderen in hun waarde laat.

Persoonlijk maatwerk

Het gehele traject is maatwerk en op jou gericht. Dat betekend dat wij samen werken aan jouw ontwikkeling en waar jij behoefte een hebt om sterk en evenwichtig in je werk en leven te staan.

Gun jij jezelf de stap naar een krachtiger zelf?

Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We bespreken waar jij tegen aan loopt en hoe dit programma jou kan helpen.