Reviews / Klantervaringen

"Hans is een coach die erg goed kan luisteren, ook naar wat niet gezegd wordt.

Hij luistert goed en vraagt door, herhaald, vat samen, haalt de essentie eruit, allemaal heel fijn omdat in een burn-out je brein nu eenmaal anders werkt.

Hij heeft mij geleerd vaker stil te staan ipv in de rijdende trein te blijven door jakkeren.

Beter naar mijn lijf luisteren, rust momenten inbouwen, achterhalen waar je sterke punten liggen.

Naar lastige gesprekken met bv. de bedrijfsarts kon ik hem mee vragen als steunpunt en een kritisch meeluisterend oor, heel erg fijn!

Hij heeft kennis en kunde op het gebied van burn-out; informatie, onderzoeken, voeding, kent diverse helpende technieken.

Hans is rustig, betrouwbaar, ervaringsdeskundig, professioneel, blijft nieuwsgierig en zich zelf  bekwamen met diverse opleidingen en trainingen.

Bovendien is hij betrokken, warmhartig, vriendelijk en lief!"

Ineke

Hans Schouten 5 sterren

"Een super aardige vent met het hart op de juiste plaats. Duidelijk een topper als het gaat om coaching bij stress en burn-out."

Reinoud Prins

Hans Schouten 5 sterren   (Google recensie)

"Ik ben voor tien sessies bij Hans Schouten geweest omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik was gestrest en had last van mijn onzekerheid en de manier waarop ik in het leven stond. Daarnaast wilde ik beter leren omgaan met de bijwerkingen van bepaalde combinaties van medicijnen, die me vaak aan het trillen maakten.

Toen ik voor het eerst bij Hans kwam, had ik geen emotionele ruimte meer. Ik trapte in mijn eigen valkuilen en ging gebukt onder mijn ellende van de laatste 30 jaar (aanvankelijk alleen de chronische nierziekte Lupus in fase IV, maar de laatste 10 jaar ook epilepsie).

Om mezelf te beschermen, stond ik er vroeger niet voor open om te praten over Lupus. Evenwicht in mijn emoties is heel belangrijk, dan blijf ik rustig en krijg ik geen opleving van de ziekte. Ook had ik in bepaalde situaties last van mijn manier van communiceren; ik wist niet goed hoe ik bepaalde situaties onder woorden moest brengen.

Door de coaching van Hans kan ik mijzelf beter beschermen en assertief en geweldloos communiceren. Door het werken aan mijn zelfvertrouwen werd ik minder angstig. Het leren toepassen van meditatie en geweldloze communicatie hielpen mij ook enorm."

Monica HP

Hans Schouten 5 sterren   (Google recensie)

"Mijn ervaring met Hans kan ik het best als volgt omschrijven: Gestructureerd, betrouwbaar, een eerlijke aangever van richting die nodig is om te komen tot het doel. Goede balans in luisteren en nieuwsgierigheid houden.Hij durft te confronteren en gelijkertijd zacht te blijven. Hij let op wat er tussen de regels gezegd wordt waarmee hij vertrouwt op zijn intuïtie."

Suzan Borra

Hans Schouten 5 sterren op Google recensies (Google recensie)

"Je bent eerlijk, gedreven en oprecht geïnteresseerd in mensen en dat straal je ook uit. Je bent authentiek en kunt op een goede manier feedback geven."

Martin

Hans Schouten 5 sterren op Google recensies

"Hans is leuk en prettig om mee te werken. Luistert goed en is oprecht geïnteresseerd."

Anne-Marie

Hans Schouten 5 sterren  (Google recensie)

"Ik heb Hans leren kennen als een deskundige coach op het gebied van vitaliteit. Hans heeft aandacht voor details en motiveert je om het beste uit jezelf te halen."

Nelli Dvorko

(Google recensie)

"Hans is prettig in de omgang en professioneel. Waar je het niet altijd helemaal helder hebt, precies daar kan hij je bij helpen. Ik heb hele goede ervaringen met Hans en genoeg aanbevelingen."

Hanneke

"Hans heeft een goede balans gevonden tussen praktische tips en het veranderen van gedrag en mindset. Heel nuttig en bruikbaar."

Bas van der kruijf

Hans Schouten 5 sterren op Google recensies (Google recensie)

Gratis kennismakingsgesprek

Zelf een oordeel vormen is natuurlijk nog beter. Dat kan met een gratis kennismakingsgesprek.